custom-header-strand

Waarom

Peter Zegwaart is gesprekspartner voor besturen, directies en marketeers. Hij combineert ‘grey hair’ met enthousiasme, commitment aan uw project en de ambitie om daar een onvoorwaardelijk succes van te maken. Waarbij plezierig samenwerken een belangrijke randvoorwaarde is.

Sectoren en vraagstukken, waarop Peter Zegwaart actief is:
  • Pensioenfondsen (opf, bpf en beroepsfondsen);
  • Ondernemingen in de zakelijke en financiële dienstverlening;
  • Juridische vraagstukken waar onderzoek wordt ingezet (onafhankelijke positie).

 

Luisteren naar uw doelgroep

In consumenten- en BtB-markten wordt het steeds ingewikkelder om ‘connected’ te blijven met uw doelgroep. Tegelijk is dat belangrijker dan ooit. Want communicatie die de plank misslaat, klanten die niet tevreden zijn over uw dienstverlening of een nieuw product dat geen weerklank vindt, het krijgt nu een veel grotere dynamiek dan ooit. Misstappen zijn kostbaar. Fouten voorkomen en kansen niet alleen zien, maar ook benutten, daarvoor moet u uw doelgroep kennen en begrijpen. Er zijn maar weinig ondernemers die consistent succesvol op hun buikgevoel weten te koersen.
Peter Zegwaart helpt u om grip te krijgen op het perspectief van uw doelgroep en van daaruit te denken en te handelen. Zodat belangrijke beslissingen niet op drijfzand zijn gebaseerd, maar verankerd zijn in het denken en doen van uw doelgroep.

 

Onderzoek, en dan?

Onderzoek is een middel en geen doel op zich. Althans, dat zou het moeten zijn. Maar veel onderzoek blijft steken in dataverzameling, soms heel veel data. Echter, alleen data, hoe creatief of slim ook gedaan, helpen u niet verder. Het gaat om visie, de individuele vragen en uitkomsten kunnen overstijgen om het grote beeld te kunnen zien, stelling durven nemen en de resultaten in een context plaatsen. Alleen dan wordt onderzoek een waardevol instrument, dat u dicht op de huid van uw doelgroep brengt. Peter Zegwaart heeft met zijn brede en langdurige ervaring de expertise om die belofte waar te maken en ervoor te zorgen, dat onderzoek werkelijk bijdraagt aan het succes van uw bedrijf of organisatie.